Souper chasse à Tignousa / St-Luc
Saturday, October 22, is the traditional hunting supper in Tignousa.
Sunset, autumn colors and taste pleasures for this beautiful autumn evening!
Before going to the table, Mr. Aurel Salamin, photographer and passionate videographer of Grimentz, will come to present his film "The ghost of Anniviers", secret life of the European owl.
Le Chef Mathieu Moreau vous propose:
Crème de pois cassés, crostini à la viande
séchée du chasseur
***
Pressé de lièvre au foie gras, cœur d’endives aux airelles
***
Vol au vent de venaison, girolles au vin jaune
***
Épaule de chevreuil confites aux aubergines violette, jus au vieux balsamique
***
Croquant aux poires flambées, spéculos et chocolat
Dates
- 22.10.2022
18:30
Price
- 69CHF per person with Magic Pass
- 79CHF per person without pass
Practical information
- Ascent by funicular between 18:30
Useful documents
Retour à la recherche
Retour à la recherche